Alegerea una dintre multe firme de constructii

Care dintre multe firme de constructii este ce mai buna

Procurarea unui apartament la stadiul de construcţie este o variantă de economie a resurselor financiare destul de convenabilă. Această tranzacţie comportă însă şi o anumită doză de risc. Imobilul în construcţie ar putea să nu fie primit în folosinţă sau poate fi predat cu întârziere, şi încă cu o masă de defecte. Nu te poţi asigura sută la sută împotriva unor asemenea şanse, însă este destul de real să reduci din probabilitatea apariţiei acestora, dacă urmezi anumite recomandări.

Acumularea de informaţii din mass-media şi de pe internet

Aprecierea informaţiilor acumulate trebuie să se bazeze exclusiv pe fapte. Firme de constructii despre care vrei să te informezi au fost cu siguranţă menţionate în mass-media şi pe internet, unde s-au păstrat articole şi comentarii despre activitatea acesteia. La citirea comentariilor trebuie avut în vedere că firme de constructii concurente pot în mod intenţionat să plaseze aprecieri negative, o parte dintre care pot fi uşor verificate.

firme de constructii Vizitarea imobilelor executate anterior

Merită să fie vizitat unul sau câteva imobile construite de aceastea firme de constructii sau care deja au fost date în folosinţă. O simplă discuţie cu locatarii blocului respectiv poate lămuri multe lucruri în ceea ce priveşte respectarea termenului de dare în folosinţă a imobilului în cauză, termenele de instalare a utilităţilor, nivelul calităţii lucrărilor executate în apartamentele propriu-zise etc. Oamenii, în special cei de vârstă înaintată, deseori acordă cu bucurie ajutorul nepreţuit furnizând asemenea informaţii.

Vizitarea unui imobil în construcţie

Se poate urmări mersul construcţiei curente. Dacă lucrările sunt sistate, înseamnă că există probabilitatea că firma de constructii se confruntă cu probleme financiare. În acest caz, un plus evident va fi o transmisiune online de la locul construcţiei organizată de unele companii.

Calitatea de membru în asociaţiile profesionale

Escrocilor le este destul de dificil să nimerească în asociaţiile profesionale, de aceea aderarea firmei de constructii la asemenea uniuni adaugă încredere faţă de activitatea dezvoltatorului imobiliar respectiv.

firme de constructii Oferirea întregului set de documente

Firme de constructii oneste lucrez deschis, oferind potenţialului cumpărător întregul set de documente. Trebuie să te asiguri dacă dezvoltatorul imobiliar deține dreptul de proprietate asupra terenului respectiv pe care se efectuează lucrările, dacă este autorizată construcţia în acel loc şi dacă există bază juridică pentru racordarea utilităţilor necesare. În acest caz, merită să te consulţi cu un jurist profesionist. Examinarea competentă a documentaţiei respective şi a condiţiilor contractului încheiat va preveni multe "surprize" viitoare."

Indici de siguranţă suplimentari

Unii factori pot servi și ei ca indici de siguranţă a firmei de constructii. Un plus suplimentar sunt partenerii reprezentând investitorii şi companiile de construcţie, existenţa printre creditorii dezvoltatorului imobiliar a unei bănci de stat, preţurile rentabile la imobilele oferite, precum şi alţi factori. Îndeplinirea tuturor condiţiilor enumerate mai sus poate face dovada unei siguranţe suficiente a companiei dezvoltator imobiliar.

Localizarea clădirii – un factor important la alegerea locuinței

Localizarea clădirii – un...

Aici, la Gonvaro-Con, știm că de amplasarea viitoarei construcții va depinde competitivitatea noastră pe piața imobiliară a Moldovei. De aceea,

În viitor construcțiile vor arăta cam așa: plastic reciclat, imprimante 3D și multe alte chestii interesante!

În viitor construcțiile vor...

Era tehnologiilor ne oferă posibilități nelimitate pentru a crea ceva cu adevărat valoros, inovator, profitabil și unic. Probabil nu

Ce trebuie să știți înainte de a vă ocupa de izolarea fonică a încăperii?

Ce trebuie să știți...

O locuință confortabilă este ceea ce își doresc toți. Aceasta trebuie să îți ofere inclusiv posibilitatea de intimitate, pentru a