Localizarea clădirii – un factor important la alegerea locuinței

Localizarea clădirii – un factor important la alegerea locuinței

Aici, la Gonvaro-Con, știm că de amplasarea viitoarei construcții va depinde competitivitatea noastră pe piața imobiliară a Moldovei. De aceea, înainte de a începe realizarea unui nou proiect, alegem cele mai practice și comode locuri, pentru ca clienții noștri să se simtă confortabil în acestea!

O să vă spunem în continuare ce aspecte trebuie să luați în considerare atunci când alegeți locul de amplasare a imobilului.

Ce înseamnă localizarea imobilului?

O localizare comodă a imobilului presupune gradul de dezvoltare a infrastructurii în jurul casei Dvs. Un consumator modern nu își dorește pur și simplu să achiziționeze un apartament. Pentru acesta este foarte importantă și localizarea viitoarei locuințe. De aceea companiile de construcții care vor să-și mențină pozițiile de lideri pe piața imobiliară, pe lângă materialele calitative și tehnologiile moderne, trebuie să se gândească foarte bine atunci când aleg locul de amplasare a clădirii.

Fiți de acord – un apartament care se află nu departe de locul Dvs. de muncă sau oferă acces la sistemul de transport public arată foarte atrăgător. Iar atunci când casa se mai află și într-o zonă ecologică, unde nu trebuie să cauți prea mult o farmacie, o grădiniță, o școală sau un supermarket, aceasta este la mare căutare!

De ce se ghidează cumpărătorii atunci când aleg locul de amplasare a locuinței?

Alegând locația viitoarei Dvs. locuințe, trebuie să luați în calcul, în primul rând, criteriile importante anume pentru întreaga Dvs. familie. De obicei majoritatea cumpărătorilor dau importanță următorilor factori:

- distanța scurtă până la stațiile de transport public;
- distanța de la casă până la locul de muncă;
- localizarea comodă a casei față de grădiniță sau școală, în cazul în care sunt copii în familie;
- infrastructura socială (policlinică, supermarketuri, farmacii);
- parcări în preajmă.

Un apartament este o investiție avantajoasă și trebuie să-l alegeți astfel, încât acesta să fie atrăgător atât pentru Dvs., cât și pentru potențialii viitori cumpărători.

Localizarea clădirii – un factor important la alegerea locuinței

Localizarea clădirii – un...

Aici, la Gonvaro-Con, știm că de amplasarea viitoarei construcții va depinde competitivitatea noastră pe piața imobiliară a Moldovei. De aceea,

În viitor construcțiile vor arăta cam așa: plastic reciclat, imprimante 3D și multe alte chestii interesante!

În viitor construcțiile vor...

Era tehnologiilor ne oferă posibilități nelimitate pentru a crea ceva cu adevărat valoros, inovator, profitabil și unic. Probabil nu

Ce trebuie să știți înainte de a vă ocupa de izolarea fonică a încăperii?

Ce trebuie să știți...

O locuință confortabilă este ceea ce își doresc toți. Aceasta trebuie să îți ofere inclusiv posibilitatea de intimitate, pentru a