Obiecte

Complex rezidențial "str. Vovințeni nr.4”

În august 2016 compania GONVARO-CON a început construcția noului complex rezidențial „str. Vovințeni nr.4”, într-o zonă liniștită a sectorului Buiucani.
Complexul rezidențial cu 7 etaje (cu mansardă) va include spații comerciale, garaje și o parcare încăpătoare. Lucrările de exterior sunt executate din materiale ecologice (cotileț), iar pereții despărțitori sunt ridicați din plăci de gips și cărămidă. Fiabilitatea și calitatea materialelor asigură traiul în condiții de siguranță întregii Dvs. familii. Complexul include apartamente cu una și două camere, cu o suprafață de la 41 m2 până la 66 m2. Durabilitatea clădirii este estimată la 8 grade pe scara Richter.
GONVARO-CON oferă viitorilor locatari apartamente confortabile, mansarde, cu finisare albă și încălzire autonomă. În curte vor fi amenajate zone verzi și spații sigure pentru copii.
În complexul rezidențial „str. Vovințeni nr.4” veți găsi cu siguranță un apartament confortabil și durabil, care va dărui o mulțime de momente calde și fericite întregii Dvs. familii.