De ce cotilețul e cea mai bună soluție pentru locuința Dvs?

De ce cotilețul e cea mai bună soluție pentru locuința Dvs?

Oricine intenționează să achiziționeze un apartament își dorește să investească într-o locuință durabilă.

Filosofia companiei GONVARO-CON este similară cu această necesitate a oamenilor. De aceea, avem dorința de a oferi locuitorilor orașului Chișinău locuințe în care aceștia să se simtă protejați, într-o atmosferă caldă și confortabilă.

Anume acesta este motivul pentru care folosim în construcție materiale ecologice și naturale precum blocurile de calcar (cotilețul). Blocul de calcar este o materie creată de natură, cu structură poroasă de proveniență minerală, ce se găsește din belșug în lume și nu conține substanțe toxice în componența sa. Cotilețul fiind răspândit în special pe teritoriul Republicii Moldova, a fost și este recomandat datorită unui șir de avantaje precum:

-Longevitate

Primul dintre avantajele sale e termenul de exploatare mai mare de 50 de ani (Uitați-vă la casele construite pe perioada lui Hrușciov, care au longevitate de peste 60 de ani);

-Rezistent la seisme

Deși cutremurele se încadrează în șirul fenomenelor naturale aproape imposibil de prevăzut, un lucru este sigur: exista zone cu activitate seismică mai ridicată, cum e la noi în țară. Chiar și atunci când abia resimțim un seism, acesta poate afecta integritatea structurală a unei construcții. Rezistența clădirilor construite de Gonvaro Con este estimată la 8 grade pe scara Richter, datorită tehnologiei de construcție implementată corect.

-Rezistent la foc

Cotilețul fiind rezistent la foc, oferă securitate nu doar în cazul unor cutremure de pămînt dar și atunci cînd s-a iscat pericol de incediu.

-Un bun izolator fonic

Sunetul este creat prin vibrația undelor sonore în aer, iar reducerea zgomotului înseamna atenuarea acestei vibrații. Datorită structurii sale, cotilețul minimalizează trecerea sunetului prin perete și oferă o izolație fonică de invidiat nu numai față de exterior, ci și între odăile locuinței.

-Material ecologic

Într-o perioadă în care resursele naturale sînt folosite exagerat de mult, construcțiile sustenabile câștigă extrem de mult teren, mai ales în ultimele decenii. La moment, o construcție sustenabilă este cea mai inteligentă soluție pentru orașul în care traiești, pentru mediul înconjurător, pentru economia țării, dar și pentru propriul buzunar. Cotilețul fiind un material natural, e prietenos cu mediul ambiant, iar casele construite din acesta sînt considerate „sănătoase” și au proprietatea de a „respira”.

Cu acestea fiind spuse vă transmitem disponibilitatea noastră pentru o viitoare colaborare. Noi mereu avem grijă de Dvs!

De ce cotilețul e cea mai bună soluție pentru locuința Dvs?

De ce cotilețul e...

Oricine intenționează să achiziționeze un apartament își dorește să investească într-o locuință durabilă.

Filosofia companiei GONVARO-CON este similară cu

Viber Fb Messenger Facebook