Obiecte

Complex Locativ “Casa-de-Sud”

În anul 2014 compania GONVARO-CON a început construcția complexului rezidențial „Casa de Sud”, într-o zonă verde și liniștită a sectorului Telecentru, în apropiere de gara de sud.

Complexul rezidențial cu 7 etaje (cu mansardă) va include spații comerciale, garaje și o parcare încăpătoare. Lucrările de exterior sunt executate din materiale ecologice (cotileț), iar pereții despărțitori sunt ridicați din cărămidă.

Fiabilitatea și calitatea înaltă a materialelor asigură traiul în condiții de siguranță întregii Dvs. familii. Complexul include apartamente cu una, două și trei odăi, cu o suprafață de la 40 m2 până la 99 m2. Durabilitatea clădirii este estimată la 8 grade pe scara Richter.

GONVARO-CON oferă viitorilor locatari apartamente și mansarde confortabile, cu finisare în varianta albă și încălzire autonomă individuală. În curte vor fi amenajate zone verzi și spații de joacă sigure pentru copii.

În complexul rezidențial „Casa de Sud” veți găsi cu siguranță un apartament confortabil și durabil, care va dărui o mulțime de momente calde și fericite întregii Dvs. familii. Complexul locativ a fost dat în exploatare cu succes în 2017.

Viber Fb Messenger Facebook