Obiecte

Complex Locativ “str.Alba-Iulia”

Bloc locativ cu 7 etaje dotate cu ascensoare moderne, garaje cu subsoluri. Carcasa clădirii este montată din rocă minerală naturală, fiind ulterior termoizolată de mediul extern, pereţii despărţitori sunt ridicaţi din gipso-plite.
Suprafaţa apartamentelor variază de la 65 la 120 m2, fiind cu 2 sau 3 odăi. La dorinţa clientului, pe parcursul construcţiei se pot face modificări de proiect ce ţine de amplasarea pereţilor despărţitori, mărimea camerilor etc. şi a apartamentelor în două nivele.
Costul apartamentelor se calculează conform proiectului (suprafaţa totală a apartamentului). În această sumă sunt incluse următoarele lucrări la apartament:
Montarea scheletului clădirii din rocă minerală naturală cotileţ şi montarea acoperişului;
Finisarea fasadei;
Instalarea ferestrelor metaloplast, conform proiectului;
Finisarea locurilor de uz comun, amenajarea teritoriului adiacent;
Montarea sistemelor de alimentare cu apă rece, canalizare, gaze naturale, energie electrică şi sisteme de telefonizare cu instalarea contoarelor la gaz şi energie electrică;
Montarea sistemelor de încălzire autonomă, inclusiv cu producerea apei calde;
Instalarea uşei de metal la intrare în apartament şi la scara casei;
Tencuieli cu mortar a pereţilor portanţi;
Şape turnate;
La dorinţa clientului, pot fi efectuate şi lucrările de finisare oferind aparatamentul la cheie.
Investitorul achită costul imobilului în patru rate. Prima rată în mărime de cel puţin 25% din costul total al imobilului se achită în decurs de 5 zile de la momentul semnării contractului. Următoarele rate investitorul le achită pe parcursul derulării lucrărilor de construcţii.
Viber Fb Messenger Facebook