Obiecte

Complexul rezidențial „str. Drumul Taberei 19"

Începînd cu toamna anului 2017 compania GONVARO-CON a început construcția noului complex rezidențial „str. Drumul Taberei nr.19 si nr.21” cu 7 etaje locative si mansardă, într-o zonă verde și liniștită a sectorului Buiucani pentru satisface gusturile și dorințele fiecarui client, și totodată ve-ți avea posibilitatea să savurați frumuseațea și splendoarea Parcului „Valea Morilor” din apropiere.

Complexul rezidențial cu 7 etaje si mansardă va include spații comerciale, garaje și o parcare încăpătoare. Lucrările de exterior sunt executate din materiale ecologice (cotileț), iar pereții despărțitori sunt ridicați din cărămidă.

Fiabilitatea și calitatea înaltă a materialelor asigură traiul în condiții de siguranță întregii Dvs. familii. Complexul include apartamente cu una, două și trei odăi, cu o suprafață de la 42 m2 până la 97 m2. Durabilitatea clădirii este estimată la 8 grade pe scara Richter.

GONVARO-CON oferă viitorilor locatari apartamente și mansarde confortabile, cu finisare albă și încălzire autonomă individuală. În curte vor fi amenajate zone verzi și spații de joacă sigure pentru copii.

În complexul rezidențial „str. Drumul Taberei nr.19 si nr.21” veți găsi cu siguranță un apartament confortabil și durabil, care va dărui o mulțime de momente calde și fericite întregii Dvs. familii.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefoane:

mobil, viber : +373 68684181

tel. staţionar: +373 (22) 589606, +373 (22) 594632
1.png
Ferestre termopane din profil german REHAU
2.png
Achitare în rate pînă la darea în exploatare
3.png
Pereți exteriori executați din blocuri de piatra naturală
4.png
Ascensoare cu nivel redus de zgomot
5.png
8 etaje locative
6.png
4 apartamente pe scara
7.png
12 tipuri de planificări pentru alegerea Dvs.
8.png
Spații de parcare
Planificarea apartamentelor
Contacte
point.png
Adresa oficiului
or. Chișinău,
str. Alba Iulia 79/2
vinzari@gonvaro-con.md www.gonvaro-con.md
map.png
Amplasare
Complexul locativ str. Drumul Taberei, 19"
e situat în partea de vest a Chișinăului
Viber Fb Messenger Facebook