Despre noi

Gonvaro-Con SRL este o Societate Comercială fondata in anul 2000, care activează în domeniul construcţiilor civile, industriale și agricole.De-a lungul activităţii au fost executate lucrări de construcţie de cea mai înaltă calitate, inclusiv blocuri locative, sedii de companii, spaţii comerciale, sali sportive si obiecte industriale. Întreprinderea dispune de toate elementele necesare executării de construcţii durabile şi calitative: utilaje şi mecanisme, bază de producere, specialişti compenenţi şi calificaţi, experienţă în domeniu.

2000
Fondarea Companiei Gonvaro-Con SRL
2005
Primul proiect major a 2 complexe de locuit
2006
Finisarea obiectului industrial de producere Gonvaro-Con SRL
2012
Darea in exploatare
a complexului sportiv Gonvaro-SportClub
2014
Distribuitor produse REHAU si PFT
2016
Postolachi Pavel
dir. Gonvaro-Con, omul anului
2020
Finisate 10 complexe rezidentiale
2022

Clădirile construite de Gonvaro-Con SRL dispun de infrastructură individuală, locuinţe confortabile şi spaţioase. Totodată, teritoriile adiacente  blocurilor locative  sunt amenajate conform tuturor cerintelor, sunt create spaţii verzi şi terenuri de joacă pentru copii. Astfel, Gonvaro-Con SRL îşi îndeplineşte obiectivul cheie de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de trai al oamenilor şi calităţii vieţii lor. În afară de aceasta, suntem permanent implicaţi în acţiuni filantropice şi de binefacere.  Pe întreaga durată a activităţii am executat lucrări cu titlu gratuit lucrări de amenajare a drumurilor, lucrări de construcţie şi reparaţie a patrimoniului istoric al Republicii Moldova.

Prin aceasta succinta prezentare a societatii noastre, va transmitem disponibilitatea noastra pentru o viitoare colaborare


Noi in Viber

+373 68 68-41-81

Acum puteți obține consultație oriunde vă aflați.


Noi in WhatsApp

+373 68 68-41-81

Acum puteți obține consultație oriunde vă aflați.


Noi in Telegram

Acum puteți obține consultație oriunde vă aflați.